ÁSZ

HU | EN

Hírek

Pulay Gyula rendhagyó könyve mosolyt csal az olvasó arcára

Itt a tél, viszont a hideget feledtetve, keressünk inkább vidámabb olvasmányokat. Ehhez bátran ajánljuk „A munkahelyi viselkedés 100 alapszabályának továbbgondolása” című zsebkönyvet, amelynél a szerző ezúttal, számos komoly szakmai téma után, a humor oldaláról közelíti meg a munka világát.

A munkánk megkezdésekor az első intelligenciateszt, hogy a második napon megtaláljuk-e a szobánkat. Az irodai viselkedés egyik alapszabálya, hogy nem érdemes üres kézzel közlekednünk, hadd lássa mindenki, hivatalos ügyben van dolgunk. Köszönjünk a folyosón az ismeretlen személynek is, hátha ő az új főnökünk!


A hang Pulay Gyula vezető közgazdászé, aki ilyen frappáns és nem utolsósorban jól használható tanácsokkal lát el bennünket legújabb, immár 6. kötetében. A stíluson is érezzük, hogy a szerző számára nem ismeretlen a hivatali környezet, annak minden oldalával együtt, és éppen ebben rejlik a kötet nagyszerűsége, könnyen magunkra ismerhetünk a hol ironikus, hol vicces, de főleg a kettőt ötvöző „alapszabályok” olvasása közben.

Ugyanakkor a szerző maga figyelmeztet, hogy a zsebkönyvben a „nevettetés, csak beetetés” , azaz eszköz elgondolkodtató erkölcsi és szakmai üzenetek közléséhez.


Álljon itt ízelítőül néhány fejezetcím: Folyosói viselkedés, A főnök „kezelése”, Csoportmunka, csapatmunka, Karriered építése. A hiánypótló kötet egyszerre szórakoztat és edukál, segítséget ad a sikeresebb munkavégzéshez és a harmonikusabb emberi kapcsolatok kialakításához.


A könyv már kapható a nagyobb könyvesboltokban (Libri, Líra) és az alábbi linken is megrendelhető: https://undergroundbolt.hu/termek/a-munkavallaloi-viselkedes-100-alapszabalyanak-tovabbgondolasa/


Ha valaki pedig tényleg magára ismer, és bosszúsan vissza akarja adni a zsebkönyvet, az árát akkor sem térítjük vissza – ígéri az író – mert megérte megvennie. Legfeljebb ajándékozza oda a főnökének vagy a szobatársának, hátha ők is magukra ismernek.

Megszakítás